FAQs

Vad är Lip Glaze?

Det är ett som ett Lip Gloss i konsistensen men med väldigt mycket pigment, tack vare pigmentet får läpparna rikligt med färg och en explosiv glans.

Hur vet jag vilket läppstift som blir nudefärgat på mig?

Att hitta ett nudefärgat läppstift är faktiskt rätt så enkelt. Utgå från din hudton och välj ett läppstift som är något mörkare än din hy. Där har du den perfekta nyansen för dig. Ett läppstift som går mer mot rosa passar bra för ljus hy, persika passar till mellan hy och koppar till mörkare hy. När du väl har hittat rätt nyans kommer läppstiftet att bli din bästa vän!

Vilken färg skall jag ha på läppennan?

Det beror på ifall du vill täcka hela läppen eller bara fylla i dess konturer, om du är ute efter det senare alternativet skulle vi råda dig att välja en nyans på läppennan som är två till tre grader mörkare än dina läppars naturliga färg. Rita hellre lite i taget med läppennan och ta mer och mer efter hand för att få ett så bra resultat som möjligt.

Är Sheasmör bra för torra läppar?

Majoriteten av våra produkter innehåller sheasmör, det är en väldigt tjock olja som kan penetrera huden och hålla dess celler friska. Det finns en anledning till varför sheasmör tillsätts i majoriteten av våra produkter.

Vi glömmer ofta bort att våra läppar behöver fukt, men fokuserar mycket på att se till att vi har den bästa fuktkrämen. Sheasmör innehåller vitamin A som förhindrar torrhet, vitamin E smörjer läpparna och är även lugnande, vitamin F är en fuktförseglare och Vitamin K stoppar och förhindrar blödningar som är det värsta med nariga, torra läppar. När våra läppar når detta stadium vet vi att livsviktig fukt och näring är ett desperat behov. Och tack och lov finns alla dessa vitaminer i sheasmör, som är känt för att täta in fukten och hålla den där. Sheasmör är alltså räddaren i nöden för torra läppar!

Kan man använda Lip Gloss över Lip Glaze?

Ja det kan man, om man vill ha färgen från Lip Glaze men ändå vill ha lite extra glans passar det utmärkt att använda Lip Gloss över Lip Glaze, vi rekommenderar vårt LeyLey Lip Gloss just för det ändamålet.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Läs om cookies.